COOL platform

Eén platform waar leerlingen hun werk kunnen vinden en makkelijk naar applicaties van uitgeverijen en ander educatief materiaal kunnen klikken. Dat is COOL (Cloudwise Online Onderwijs Leerplatform).

Werk je al met ons COOL platform?

Leerplatform

Leerlingen vinden al hun digitaal educatief materiaal bij elkaar. Ze hoeven niet steeds opnieuw in te loggen en meerdere wachtwoorden te onthouden.

Admin op orde

COOL kun je koppelen aan het leerlingadministratiesysteem. Zo voorkom je dat je wisselingen op meerdere plekken moet bijhouden.

Houd regie

Doordat je digitaal kan meekijken, houd je het overzicht in de klas. Je ziet hoever ze met de leerstof zitten, of dat ze juist met hele andere dingen bezig zijn.

COOL voor leerlingen

Leerlingen die allerlei wachtwoorden moeten onthouden: niet handig. Dankzij het COOL platform hoeven leerlingen maar één keer in te loggen. Dat kan zelfs alleen met pictogrammen. Ze krijgen een overzicht van al hun digitale materialen van de uitgeverijen en leerkrachten. Ze maken hun opdracht online en krijgen digitaal feedback van de leraar of elkaar. Het COOL platform werkt heel intuïtief op Chromebooks: kinderen zijn er zo mee weg!

Benieuwd naar de mogelijkheden die COOL te bieden heeft voor jouw school? Vraag dan nu een demo aan!

Schrijf je hier in voor een demo!

COOL voor leerkrachten

Dankzij de integratie met Google Classroom zet je gemakkelijk digitaal opdrachten klaar, laat ze inleveren en kijkt ze na. Je ziet ook gelijk wie er nog niets heeft ingeleverd of geeft tussentijds feedback op een opdracht of taak. Met COOL kun je ook digitaal meekijken met je leerlingen. Handig als ze op een andere plek in het gebouw aan de slag zijn bijvoorbeeld. Leuke webapp gevonden? Die zet je gewoon zelf klaar voor jouw groep. Tijd voor de klassikale instructie? Vergrendel de browser van al je leerlingen of toon enkel de app of webpagina die jij wil.

COOL voor ICT’ers

Start je met COOL dan start je met serverloos werken en ben je nauwelijks bezig met het beheer. De beheerfunctie in COOL is eenvoudig, dat heb je zo onder de knie. We maken accounts voor je aan vanuit het administratiesysteem, zoals Informat en Smartschool, zodat je accounts in COOL ook altijd up-to-date zijn. Inloggen kan met een Google account of Office 365 account. Traditionele software wordt gevirtualiseerd zodat er gewoon mee gewerkt kan worden in COOL.

Je bent klaar voor COOL en dan? We komen langs voor een intake, migratie en floorwalk.