De Job

Modern onderwijs wil goede ICT en kwalitatieve leermiddelen, met een dienstverlening waar je als school op kunt vertrouwen. In recente jaren is dit nóg belangrijker geworden. We zetten ons daarom bij Cloudwise al jaren in voor de vlotte digitalisering en levering van de meest populaire leermiddelen in scholen. Als grootste verdeler van schoolboeken in het lager onderwijs werken we met een brede catalogus aan producten van educatieve uitgeverijen. Wil jij ook bijdragen aan onze missie? Dat komt goed uit, want we zijn momenteel op zoek naar een bijkomende versterking van ons team!

Zo leg je aan vrienden uit wat je doet

● Je bent A-Z verantwoordelijk voor een correcte catalogus in onze diverse systemen, welke altijd up-to-date dient te zijn mbt prijzen, artikelen, beschikbaarheid, productinformatie, isbn-nummers, etc.
● Je zorgt ervoor dat de planning van nieuwe bestellingen ten aanzien van leveranciers gestructureerd verloopt (opmaak bestelling, opvolging, bevestiging en controle) zodat wij onze klanten steeds vlot kunnen leveren.
● Je zorgt voor een vertrouwensrelatie met uitgeverijen en andere leveranciers
● Je bent verantwoordelijk voor een optimaal en gecontroleerd stockbeheer
● Je speelt in op (beoogde) stijgingen van specifiek artikelverbruik en bespreekt deze trends zowel intern als extern
● Je bent verantwoordelijk voor het informeren van het commerciële team als er wijzigingen zijn in de catalogus, aanpassingen in levertermijnen en of prijsstijgingen.
● Je stelt je dossiers ordelijk samen zodat je altijd goed voorbereid met uitgeverijen en leveranciers aan de tafel gaat zitten
● Je vindt het boeiend om de markt- en prijsontwikkelingen op te volgen en te analyseren
● Je onderhandelt en evalueert jaarlijks mee de aankoopcondities bij elke leverancier
● Je vindt efficiëntie belangrijk daarom doe je aan procesverbetering van de administratieve aankoopprocessen in overleg met het team
● Je overlegt veelvuldig met het extern magazijn betreffende ontvangsten van grote bestellingen
● Je denkt graag over het verbeteren, digitaliseren of automatiseren van interne processen en de manier van werken

Dit ben jij!

● Je hebt minstens 3 jaar werkervaring met commerciële contacten (al dan niet inkoopgerelateerd)
● Je werkt procesmatig en volgt al je taken stipt op
● Ervaring in het boekenvak en de (educatieve) uitgeverswereld is een plus
● Het efficiënt verwerken van data in bijvoorbeeld Excel (via exports en imports, data vergelijken, etc… ) is voor jou een plezier en gemak
● Met je commerciële feeling en instincten kan je vanuit het inkoopproces extra voordelen voor Cloudwise verwezenlijken
● Je kan structuur aanbrengen in systemen, en beschikt over technische inzichten om processen rond dataverwerking en synchronisatie te verbeteren
● Naast dat je communicatief vaardig bent, ben je ook leergierig, enthousiast en behulpzaam.
● Je blijft graag op de hoogte van alles wat er speelt op het gebied van onderwijs en ICT en houd je kennis van relevante producten en diensten op peil.
● Je hebt affiniteit met de onderwijssector
● Op onze commerciële binnendienst gebeurt er een hoop en vaak komt alles in ons piekseizoen tegelijkertijd. Een beetje stressbestendigheid en het kunnen prioriteren komt daarom van pas.
● Je werkt erg georganiseerd en bent accuraat in de administratie.
● Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift. Ook een goede beheersing van de Engelse taal is belangrijk, omdat Cloudwise steeds internationaler wordt. Spreek je ook nog een goed woordje Frans, helemaal TOP!

En dit is Cloudwise

Cloudwise is een snelgroeiend bedrijf met Belgische vestiging te Antwerpen waar reeds een tiental ondernemende, vriendelijke en sociale collega’s werken. In Woerden (NL) werken nog eens meer dan 80 Cloudwisers. We zetten ons elke dag in om leerkrachten en leerlingen kennis te laten maken met de mogelijkheden van digitaal leren en lesgeven! We zijn eigenlijk best trots hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud.

Je komt te werken in een klein team. Iedereen heeft een hoge mate van zelfstandigheid en collega’s delen graag kennis en informatie met elkaar. Zo ontwikkel je jezelf, het team en ideeën verder. Er staat een team achter je om problemen om te buigen in mogelijkheden.

Onze werkomgeving is informeel: naast hard werken, houden we ook van teamactiviteiten, vrijdagmiddagborrels, met z’n allen lunchen of een spelletje.

Wat we jou bieden

● Een uitdagende functie voor 40 uur per week.
● Opleidingsmogelijkheden, afhankelijk van jouw en onze behoefte.
● Lekker veel uitdaging en afwisseling in een snelgroeiende onderneming.
● Een unieke werksfeer waarin teamwork en collegialiteit centraal staan.
● Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een platte organisatie.
● We waarderen nieuwe ideeën. Goede ideeën worden uitgevoerd zonder dat er eerst langdradige procedures aan vooraf gaan.
● Een uitdagende en afwisselende baan in een snelgroeiende onderneming.
● Leuke teamuitjes
● Gsm-abonnement, laptop, maaltijd- & ecocheques
● Het cafetariaplan waarbij je zelf uit het menu kan kiezen waaraan je je eindejaarspremie in netto-voordelen kan spenderen

Word ook een Cloudwiser!

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Solliciteer via de knop ‘Solliciteer nu!’
We appreciëren het enorm als je innovatief uit de hoek komt, voor je motivatie kijken wij uit naar een leuk filmpje, moodboard, … denk out-of-the-box. Minder creatief aangelegd? Geen probleem, wij zijn niet de moeilijkste. Een gewone motivatiebrief kan uiteraard ook.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur een bericht, bel of e-mail naar Sara op het nummer 0465003844 of via vacature@cloudwise.be.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt begrepen maar niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!