De Job

Modern onderwijs wil goede ICT en kwalitatieve leermiddelen, met een dienstverlening waar je als school op kunt vertrouwen. In recente jaren is dit nóg belangrijker geworden. We zetten ons daarom bij Cloudwise al jaren in voor de vlotte digitalisering en levering van de meest populaire leermiddelen in scholen. Als grootste verdeler van schoolboeken in het lager onderwijs werken we tevens met een brede catalogus aan producten. Wil jij ook bijdragen aan onze missie? Dat komt goed uit, want we zijn momenteel op zoek naar een versterking in ons team van commerciële binnendienst!

Ben jij een sociaal dier met een commerciële instelling die graag verschillende balletjes in de lucht houdt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Zo leg je aan vrienden uit wat je doet

● Je bent het eerste aanspreekpunt voor een specifieke regio in Vlaanderen aan bestaande en nieuwe klanten en helpt hen over alle oplossingen en dienstverlening die Cloudwise aanbiedt.
● Je collega van de buitendienst is super blij met jouw ondersteuning bij offerte- en adviestrajecten, en de voortdurende opvolging tot jullie samen een tevreden klant aan de overzijde hebben.
● Je zorgt voor het opmaken van de offertes, verwerkt ze als orders, schakelt met ons logistiek centrum en helpt zelfs met de projectcoördinator om de planning tot uitvoering te organiseren.
● Je ziet klachten als een kans om de klant een mooie oplossing te bieden en deze om te buigen tot iets positiefs.
● Dankzij jou is ons ticketsysteem en de webshop altijd up-to-date.
● Je denkt graag over het verbeteren van interne processen en de manier van werken.
● Je bent verantwoordelijk voor het informeren van de accountmanagers als er wijzigingen zijn in het CRM-pakket en openstaande offertes.

Dit ben jij!

● Je hebt ervaring met commerciële klantcontacten.
Naast dat je communicatief vaardig bent, ben je ook leergierig, enthousiast en behulpzaam.
● Je blijft graag op de hoogte van alles wat er speelt op het gebied van onderwijs en ICT en houd je kennis van relevante producten en diensten op peil.
● Je hebt affiniteit met onderwijsproducten ( bv. hand- en werkboeken of ICT materialen)
● Op onze salesafdeling gebeurt er een hoop en vaak komt alles tegelijkertijd. Een beetje stressbestendigheid en het kunnen prioriteren komt daarom van pas.
● Je werkt erg georganiseerd en bent accuraat in de administratie.
● Je Nederlands is uitstekend in woord en schrift. Ook een goede beheersing van de Engelse taal is belangrijk, Cloudwise wordt steeds internationaler! Spreek je ook nog een goed woordje Frans, helemaal TOP!

En dit is Cloudwise

Cloudwise is een snelgroeiend bedrijf met Belgische vestiging te Antwerpen waar reeds 17 ondernemende, vriendelijke en sociale collega’s werken. In Woerden (NL) werken nog eens meer dan 85 Cloudwisers. We zetten ons elke dag in om leerkrachten en leerlingen kennis te laten maken met de mogelijkheden van digitaal leren en lesgeven! We zijn eigenlijk best trots hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud.

Je komt te werken in een klein team. Iedereen heeft een hoge mate van zelfstandigheid en collega’s delen graag kennis en informatie met elkaar. Zo ontwikkel je jezelf, het team en ideeën verder. Er staat een team achter je om problemen om te buigen in mogelijkheden.

Onze werkomgeving is informeel: naast hard werken, houden we ook van teamactiviteiten, vrijdagmiddagborrels, met z’n allen lunchen of een spelletje.

Wat we jou bieden

● Een uitdagende functie voor 40 uur per week.
● Opleidingsmogelijkheden, afhankelijk van jouw en onze behoefte.
● Lekker veel uitdaging en afwisseling in een snelgroeiende onderneming.
● Een unieke werksfeer waarin teamwork en collegialiteit centraal staan.
● Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een platte organisatie.
● We waarderen nieuwe ideeën. Goede ideeën worden uitgevoerd zonder dat er eerst langdradige procedures aan vooraf gaan.
● Een uitdagende en afwisselende baan in een snelgroeiende onderneming.
● Leuke teamuitjes
● Gsm-abonnement, laptop, maaltijd- & ecocheques
● Een heerlijk cafetariaplan waarbij je zelf uit het menu kan kiezen waaraan je je eindejaarspremie spendeert

Word ook een Cloudwiser!

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Solliciteer via de knop ‘Solliciteer nu!’
We appreciëren het enorm als je innovatief uit de hoek komt, voor je motivatie kijken wij uit naar een leuk filmpje, moodboard, … denk out-of-the-box. Minder creatief aangelegd? Geen probleem, wij zijn niet de moeilijkste. Een gewone motivatiebrief kan uiteraard ook.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur een bericht, bel of e-mail naar Sara op het nummer 0465003844 of via vacature@cloudwise.be.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt begrepen maar niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!