Skip to main content

Training

Cloudwise Academy in actie!

Training voor de ICT’er
Op de eerste schooldag na de setup, is er een Cloudwise medewerker die samen met de ICT verantwoordelijke het portaal overloopt en alle instellingen naar wens zet. Dit kan op school, maar vaak ook via een videocall. Dankzij deze doorloop verhelpen we direct mogelijke opstartdrempels en beantwoordt de vragen in het perspectief van de beheerder. We leggen ook gelijk uit aan de ICT’er hoe het beheergedeelte precies werkt.

Is er later toch iets aan de hand of ben je even kwijt hoe het ook al weer werkt? Geen probleem, je kunt gewoon onze supportafdeling bellen. Je hoeft niet te wachten tot de ICT’er bij jou op school tijd heeft om er naar te kijken. Sommige dingen wil je snel oplossen, de les moet gewoon door kunnen gaan. Dus bel, chat of mail gerust.

 

Training voor de leerkrachten
Het is belangrijk dat iedereen vervolgens weet in de school hoe er met COOL gewerkt kan worden. Daarom verzorgt de Cloudwise Academy een starterstraining voor alle collega’s over de Google of Microsoft applicaties en het COOL platform. Enkel zo zijn wij zeker dat de leraren het maximum zullen halen uit digitaal werken met Chromebooks of laptops in de klas. 

Aan het einde van deze opleiding krijgen leraren toegang tot onze Cloudwiser App, dat is een handige databank met alle actuele handleidingen, boordevol tips & tricks. Een echte meerwaarde en houvast in de professionele ontwikkeling.

Support