Skip to main content

Digisprong, samen met Cloudwise!

Het zou zomaar eens het woord van 2021 kunnen worden binnen het onderwijs, ‘de Digisprong’. Wat komt er nu allemaal net bij kijken?

Bij Cloudwise zoeken we samen met jouw school naar sterke ICT-oplossingen. Van het leveren van apparaten en licenties, tot het compleet ontzorgen op vlak van ICT. Uiteraard bieden we ook alles hiertussen aan, in de vorm van een op maat gemaakt model voor elke school.

We koppelen alle onderwijsplatformen aan elkaar zodat werken met ICT in de klas én thuis, voor iedereen, gemakkelijker, leuker en sneller wordt. Verder steunen we met de noodzakelijke professionalisering, een solide en toekomstgericht ICT-beleidsplan, een innovatief leerplatform (COOL) en zoveel meer.

Benieuwd naar wat we allemaal samen kunnen bereiken?

Infrastructuur optimaliseren

Zorgeloos met ICT in je school aan de slag gaan kan enkel met een betrouwbare en moderne infrastructuur. Cloudwise is jouw partner voor:

  • Elke leerkracht & leerling een eigen apparaat
  • Wifi ontvangst in elke klas op elk apparaat
  • VoIP & andere netwerkoplossingen
  • Duurzame audiovisuele middelen in de klas
  • Oplossingen voor afstandsonderwijs
  • Complexere ICT-projecten en -migraties
  • Uitbesteding ICT-beheer
Contacteer ons!

Een ICT-competent lerarenteam

Met Cloudwise Academy bieden we begeleiding en nascholingsmogelijkheden aan over relevante onderwerpen zoals het implementeren van digitale tools bijvoorbeeld.

Hiernaast gaan we, in samenwerking met onze scholen ook kijken naar opleidingen of workshops over de nieuwe Chromebooks die geleverd zijn, of het COOL leerplatform bijvoorbeeld. Dit kan worden uitgebreid met meer professionalisering, op maat gemaakt voor de school, over de onderwerpen op de praatplaat hieronder of nog andere topics.

Met onze ICT-vaardighedenscan bijvoorbeeld kan je zo meten waar je collega’s staan op vlak van ICT en zie je ook waar je, al dan niet met opleidingen, best nog op kan inzetten!

Cloudwise Academy

Een sterk ondersteund en doeltreffend ICT-schoolbeleid

We focussen op een kwaliteitsvol, langdurig partnerschap met je school. Met de praatplaat kijken we samen naar een visietraject tot en met de realisatie van innovatief onderwijs. We zoeken naar een krachtige, duurzame ICT-oplossing & beleid dat is afgestemd op je school.

We werken o.a. met een ICT-visie ontwikkeling workshop, een ICT-vaardighedenscan, een adviesrapport & ontwikkelingstraject op 2 jaar, en nog zoveel meer (zie bovenstaande praatplaat).

Kennis- en adviescentrum ten dienste van het onderwijsveld

Check zeker onze nieuws- en blogpagina boordevol handige tips & tricks. We posten hier geregeld berichten voor de hele school, voor in je klaslokaal of bijvoorbeeld over afstandsonderwijs.

Op scholen die klant zijn bij Cloudwise kan iedereen ons contacteren met vragen over hun digitale schoolomgeving. Onze scholen met het SuperCOOL pakket hebben hierin voorrang.

Overtuigd, of graag meer weten?

Vragen of wil je graag met ons samenwerken? Stuur naar info@cloudwise.be of bel naar 03 550 00 25 en we beantwoorden ze met plezier! Liever in het echt afspreken? Geen enkel probleem, we komen met plezier een keer langs op je school! Je mag ook bij ons op kantoor een lekkere koffie of thee komen drinken waar we je ideale Digisprong bespreken!

Support