Logo Cloudwise Academy

Het onderwijs van de toekomst begint vandaag

We leven in een steeds sneller veranderende wereld, waarin ICT een grote rol speelt. De Cloudwise Academy gelooft in een schoolomgeving die past bij deze moderne, digitale wereld. We adviseren en trainen je daarom graag om samen onderwijs aan te bieden dat aansluit bij de beleving van leerlingen, leerkrachten, ICT-ers en het bestuur van school.

Advies en begeleiding op maat

Elke school en situatie is uniek – en daarom de vragen en service ook. We bieden  op verschillende manieren ondersteuning: van trainingen in ICT-tools tot advies en begeleiding in ICT-professionaliseringstrajecten. Denk aan het ontwikkelen van een visie, het creëren van een draagvlak bij het schoolteam of het verbeteren van vaardigheden van je medewerkers. Elke begeleiding is op maat gemaakt en gericht op het type onderwijs en de inzet van ICT op jouw school.

Wil je ook vrijblijvend in gesprek met één van onze adviseurs om de behoeftes van jouw school in kaart te brengen? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk hieronder al onze komende trainingen en workshops!

COOL leerplatform demo

Tijdens de demo tonen we je alles van het COOL leerplatform. Een gemakkelijk, intuïtief en sterk platform voor zowel leerlingen als leerkrachten. Ontdek alle nieuwe functionaliteiten & tools zoals de examenmodus of QR-login voor de jongere leerlingen.


Bekijk hier de opleiding en schrijf je in >

Dit zijn wij

De Cloudwise Academy bestaat uit enthousiaste trainers en adviseurs. Deze Cloudwisers hebben ieder hun eigen expertises en velen van hen een achtergrond in onderwijs en ICT. Van mediacoach tot ICT-beheer en Google Certified trainers: we staan allemaal klaar om je te ondersteunen, begeleiden en trainen! We denken graag met je mee om samen jullie onderwijs met de inzet van ICT te professionaliseren en innoveren.