Logo Cloudwise Academy

Het onderwijs van de toekomst begint vandaag

We leven in een steeds sneller veranderende wereld, waarin ICT een grote rol speelt. De Cloudwise Academy gelooft in een schoolomgeving die past bij deze moderne, digitale wereld. We adviseren en trainen je daarom graag om samen onderwijs aan te bieden dat aansluit bij de beleving van leerlingen, leerkrachten, ICT-ers en het bestuur van school.

Advies en begeleiding op maat

Elke school en situatie is uniek – en daarom de vragen en service ook. We bieden  op verschillende manieren ondersteuning: van trainingen in ICT-tools tot advies en begeleiding in ICT-professionaliseringstrajecten. Denk aan het ontwikkelen van een visie, het creëren van een draagvlak bij het schoolteam of het verbeteren van vaardigheden van je medewerkers. Elke begeleiding is op maat gemaakt en gericht op het type onderwijs en de inzet van ICT op jouw school.

Wil je ook vrijblijvend in gesprek met één van onze adviseurs om de behoeftes van jouw school in kaart te brengen? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk hieronder al onze komende trainingen en workshops!

Start Google apps

Leer de Google tools kennen en toepassen in jouw onderwijssituatie.  In de deze nascholing bieden we een overzicht van de mogelijkheden van de belangrijkste Google tools. Workshop door gecertificeerd Google-instructeur Bavo Brouwers.

Bekijk hier de opleiding en schrijf je in >

1-op-1 met chromebooks

Maakt jouw school de omschakeling naar sterk digitaal ondersteund onderwijs waarbij elke leerling een toestel heeft?  Ontdek dan in deze sessie hoe je dit aanpakt.  We overlopen de mogelijkheden en valkuilen en besteden aandacht aan de verschillende aspecten. Workshop door gecertificeerd Google-instructeur Bavo Brouwers.

Bekijk hier de opleiding en schrijf je in >

Chromebeheer: Admin Console & datastructuur

Na deze sessie kan je een gepast beleid opzetten in je school. Daarnaast maken we ruim de tijd voor jouw concreet platform.  We helpen je met de setup en beantwoorden je vragen. Workshop door gecertificeerd Google-instructeur Bavo Brouwers.

Bekijk hier de opleiding en schrijf je in >

Google apps in de klas & vakwerkgroep

Leer de Google tools kennen en toepassen in jouw onderwijssituatie.  In de deze nascholing bieden we een overzicht van de mogelijkheden van de belangrijkste Google tools, specifiek gericht op het pedagogische proces en gaan we ook dieper in op deze tools en apps. Workshop door gecertificeerd Google-instructeur Bavo Brouwers.


Bekijk hier de opleiding en schrijf je in >

teamfoto training
Dit zijn wij

De Cloudwise Academy bestaat uit enthousiaste trainers en adviseurs. Deze Cloudwisers hebben ieder hun eigen expertises en velen van hen een achtergrond in onderwijs en ICT. Van mediacoach tot ICT-beheer en Google Certified trainers: we staan allemaal klaar om je te ondersteunen, begeleiden en trainen! We denken graag met je mee om samen jullie onderwijs met de inzet van ICT te professionaliseren en innoveren.