Logo Cloudwise Academy

Het onderwijs van de toekomst begint vandaag

We leven in een steeds sneller veranderende wereld, waarin ICT een grote rol speelt. De Cloudwise Academy gelooft in een schoolomgeving die past bij deze moderne, digitale wereld. We adviseren en trainen je daarom graag om samen onderwijs aan te bieden dat aansluit bij de beleving van leerlingen, leerkrachten, ICT-ers en het bestuur van school.

Advies en begeleiding op maat

Elke school en situatie is uniek – en daarom de vragen en service ook. We bieden  op verschillende manieren ondersteuning: van trainingen in ICT-tools tot advies en begeleiding in ICT-professionaliseringstrajecten. Denk aan het ontwikkelen van een visie, het creëren van een draagvlak bij het schoolteam of het verbeteren van vaardigheden van je medewerkers. Elke begeleiding is op maat gemaakt en gericht op het type onderwijs en de inzet van ICT op jouw school.

Wil je ook vrijblijvend in gesprek met één van onze adviseurs om de behoeftes van jouw school in kaart te brengen? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk hieronder al onze komende trainingen en workshops!

Google Docs

Leer op een professionele manier werken met Google Docs en alle functionaliteiten. Workshop door gecertificeerd Google-instructeur Bavo Brouwers.

Bekijk hier de opleiding en schrijf je in >

Sites & Classroom: Winner combo

In deze webinar voor leerkrachten die net starten met Google Workspace leer je hoe je snel beide tools op een zinvolle en tijdbesparende manier kan inzetten. Gegeven door Google certified Educator Bavo Brouwers.

Bekijk hier de opleiding en schrijf je in >

Google Workspace for Education in de organisatie van je school

In deze webinar voor (ict)-coördinatoren en directies focussen we ons op de integratie van Google Workspace in je organisatie.  We reiken werkwijzen en tips aan om efficiënt om te gaan met de verschillende Google tools om ze optimaal te kunnen inzetten in een geïntegreerde en duidelijke digitale omgeving.

Bekijk hier de opleiding en schrijf je in >

Google Educator level 1

Tijdens de Google Educator Level 1 verdiep je je verder in de mogelijkheden van de veelgebruikte Google Apps, zodat je deze (nog) beter onder de knie krijgt. Daarnaast maak je kennis met andere handige Google Apps en ontdek je hoe je de geleerde vaardigheden direct toepast in de klas.

Bekijk hier de cursus en schrijf je in >

COOL leerplatform demo

Tijdens de demo tonen we je alles van het COOL leerplatform. Een gemakkelijk, intuïtief en sterk platform voor zowel leerlingen als leerkrachten. Ontdek alle nieuwe functionaliteiten & tools zoals de examenmodus of QR-login voor de jongere leerlingen.


Bekijk hier de opleiding en schrijf je in >

teamfoto training
Dit zijn wij

De Cloudwise Academy bestaat uit enthousiaste trainers en adviseurs. Deze Cloudwisers hebben ieder hun eigen expertises en velen van hen een achtergrond in onderwijs en ICT. Van mediacoach tot ICT-beheer en Google Certified trainers: we staan allemaal klaar om je te ondersteunen, begeleiden en trainen! We denken graag met je mee om samen jullie onderwijs met de inzet van ICT te professionaliseren en innoveren.