Skip to main content

Ontdek Cloudwise

Als allround ICT-partner ondersteunen we Google en Microsoft scholen met ons online leerplatform COOL, trainingen, devices, beheer én support waar je blij van wordt.

Google Partner

Cloudwise is Premier Partner van Google for Education en Google Cloud. Daarnaast zijn we Google Development Partner. Bij ons ben je dus verzekerd van alle expertise die je nodig hebt op weg naar de cloud.

ISO gecertificeerd

We zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat kwaliteit en veiligheid bij ons een hoge prioriteit heeft.

Totaaloplossing

Veel scholen kennen ons van het COOL platform, maar het gaat verder: we kunnen je compleet ontzorgen op het gebied van beheer, hardware en trainingen.

Wij zijn Cloudwise

Oorspronkelijk opgericht in Nederland, waar ze nu met een 100-tal werknemers zitten en een slordige 2000 scholen ontzorgen op vlak van ICT!

In België (Antwerpen) zijn we een snelgroeiend bedrijf met zo’n 15 vriendelijke, sociale en ondernemende medewerkers. We zijn best trots op hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud. Onze focus: klanten blij maken, ook als we er een stapje extra voor moeten zetten.

Onze missie & visie

Getalenteerde mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden en ideeën werken samen aan het beste ICT-verhaal voor goed onderwijs. Daarbij staan vertrouwen en samenwerking met alle partijen centraal doorheen het hele proces.

Zo kunnen scholen mee op de ICT-trein springen, wat onoverkomelijk is in de globaliserende en digitaliserende wereld. Om tot de beste oplossingen te komen, kijken we naar een volledige ICT-oplossing op maat van elke (potentiële) klant.
We streven ernaar om op vlak van service, samenwerking en kwaliteit de beste op de markt te blijven.

Benieuwd naar ons COOL platform?

Heb je een vraag of wil je een demo? Klik hier!

Awards

Dankzij de exponentiële groei ontvingen we de Outstanding Growth Award van Acer.
Cloudwise staat voor de tweede keer op rij in de Top 250 van Groeibedrijven van Nederland. Een samenwerking tussen Erasmus Centre for Entrepreneurship en NLgroeit.
Voor de vijfde keer op rij kregen we FD Gazellen award: we zijn één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.
Voor onze commitment naar onze klanten ontvingen we de Google Cloud Partner Award for Devices Ecosystem Success.

Cloudwise is partner van

 

 

Support