Skip to main content

Verbonden

Een goede internetverbinding is een voorwaarde voor modern onderwijs. Een oplossing die met je mee kan groeien, hoort daarbij.

E-mail

Kunnen we je helpen met het instellen van je mailbox? Of misschien werk je wel met Microsoft en Google en wil je een dual delivery instellen. Gegarandeerd dat we een oplossing voor je klaar hebben.

Telefonie

Geen gedoe meer met telefonie abonnementen, een systeem waarbij iedereen kristalheldere klank krijgt op zijn of haar eigen telefoon. VoIP is de moderne oplossing voor elke school.

Cloudprinten

Leerlingen en docenten kunnen draadloos en moeiteloos documenten delen en afdrukken vanaf elk apparaat, waar ze ook zijn. Bespaar kosten en omarm een milieuvriendelijke aanpak met minder fysieke afdrukfaciliteiten.

Dual delivery

Als u de e-mails van uw school naar twee of meer inboxen wilt sturen, kunt u Dual Delivery instellen. Met Dual Delivery worden berichten bezorgd in zowel een Gmail-inbox als in uw oude, niet-Gmail-systeem. Bijvoorbeeld, u wilt mogelijk e-mails bezorgen naar zowel Gmail als naar Microsoft Exchange, of naar een archiveringsserver.
Wij helpen je hierbij en zetten de hele structuur voor jou op zodat je enkel je nieuwe mails hoeft te lezen.

Contacteer ons

VoIP

Maak kennis met de toekomst van communicatie in het onderwijs met VoIP! Met Voice over Internet Protocol kunnen scholen profiteren van naadloze en kostenbesparende communicatie. Van heldere gesprekken tot geïntegreerde functies, zoals videoconferenties en oproepopname, biedt VoIP een efficiënte en veelzijdige oplossing voor moderne educatieve instellingen. Ervaar vandaag nog de voordelen van VoIP en til de communicatie op uw school naar een hoger niveau!

Contacteer ons

Cloudprinten

Ontdek het gemak van cloudprinten voor uw school! Met cloudprinten kunnen leerlingen, docenten en personeel draadloos en eenvoudig afdrukken vanaf elk apparaat, waar ze zich ook bevinden. Geen gedoe meer met fysieke afdrukfaciliteiten en bespaar kosten terwijl u tegelijkertijd milieuvriendelijk bent. Ervaar vandaag nog de moeiteloze en moderne printoplossing van cloudprinten voor uw school!

Contacteer ons
Support