Skip to main content

Scholen bij Cloudwise

Wij kunnen je wel vertellen wat Cloudwise voor je kan betekenen, maar het is natuurlijk wel leuker om dit van je collega’s te horen.

De scholen van stichting Ante werken al een aantal jaar met het COOL platform en hardware van Cloudwise. Bestuursvoorzitter Geurt Morren en Directeur van OBS de Wetering Peter Hulstein delen waarom ICT, ontwikkeling en samenwerking zo belangrijk is binnen hun onderwijs.

Geurt Morren en Peter Hulstein | Bestuursvoorzitter stichting Ante en Directeur van OBS de Wetering

Lees hun verhaal!

Cloudwise heeft ons niet alleen goed geholpen met de touchscreens, ook voor andere technische vereisten konden we bij hen terecht voor advies en materiaal. Het is een aanrader met Cloudwise samen te werken, zij ondersteunen je zowel met advies als met materiaal op een zeer efficiënte en correcte manier.

OLVE-college | Edegem

Bekijk de video!

Onze school werkt al lang samen met Cloudwise en dit omdat de persoonlijke service steeds centraal staat. Cloudwise werkt als het ware “op maat”. Het is als school erg handig om alle leerlingen de nodige leermiddelen aan te bieden tegen een eerlijke prijs. Door de aankoop via de school te laten verlopen is er veel minder kans op een foutieve aankoop. Bovendien is ook de garantie eenvoudig: is een toestel stuk tijdens de garantie dan wordt het zo ingeruild. Er is dus een duidelijke, eerlijke service naar de leerlingen en school toe.

Mater Salvatoris | Kapellen

“Dit jaar zijn we gestart met een 1-on-1 Chromebook project bij Cloudwise. Vanaf het eerste gesprek kregen we een goed, vertrouwd gevoel, wat achteraf ook volkomen terecht bleek te zijn. Zij waren en zijn nog steeds de perfecte partner voor ons. Een zeer sterke service en begeleiding doorheen het hele proces alsook achteraf. Dit is echt wat je nodig hebt en wilt als school bij een grootschaliger project, en dit hebben we dan ook gekregen!

Sint-Jozefinstituut | Essen

Eerst zien dan geloven

Benieuwd waarom scholen voor Cloudwise kiezen? Vraag het ze zelf! Ga langs bij een Cloudwise school bij jou in de buurt. Contacteer ons hiernaast en we zoeken snel een school voor jou!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Support