De Job

Als jobstudent help je de collega’s in ons Magazijn met order picking van boeken bestellingen alsook lichte administratieve taken. Je bent pro-actief, je steekt graag de handen uit de mouwen en je bent een echte doorzetter. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken, de order picking activiteit zal hoofdzakelijk in duo’s plaatsvinden.

Zo leg je aan vrienden uit wat je doet

● Je staat dagelijks paraat bij het klaarmaken van leveringen (boeken) aan scholen.
● Dit bestaat uit het printen van bestelbonnen, aan de hand van de bestelbon orders zoeken in het magazijn, dozen inpakken, bestellingen labelen en klaarmaken voor transport.

Dit ben jij!

● Je steekt graag de handen uit de mouwen
● Je kan nauwkeurig plannen en stressbestendig deadlines halen
● Je werkt stipt
● Je werkt zowel zelfstandig als in team
● Je woont in de buurt van/ kunt gemakkelijk in Schoten geraken

En dit is Cloudwise

Cloudwise is een snelgroeiend bedrijf met Belgische vestiging te Antwerpen waar 16 ondernemende, vriendelijke en sociale collega’s werken. In Woerden (NL) werken nog eens meer dan 80 Cloudwisers. We zetten ons elke dag in om leerkrachten en leerlingen kennis te laten maken met de mogelijkheden van digitaal leren en lesgeven! We zijn eigenlijk best trots hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud.

Je komt te werken in een klein team. Iedereen heeft een hoge mate van zelfstandigheid en collega’s delen graag kennis en informatie met elkaar. Zo ontwikkel je jezelf, het team en ideeën verder. Er staat een team achter je om problemen om te buigen in mogelijkheden.

Onze werkomgeving is informeel: naast hard werken, houden we ook van teamactiviteiten, vrijdagmiddagborrels, met z’n allen lunchen of een spelletje.

Wat we jou bieden

● Brutoloon +/- €10/uur volgens barema
● Tijdregeling: 5 werkdagen (ma-vr), 8u30 tot 17u - flexibel in te plannen, minder dagen per week ook mogelijk

Word ook een Cloudwiser!

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Solliciteer via deze link!
Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur een bericht, bel of e-mail naar Bernice, +32456 55 66 24 of vacature@cloudwise.be
Een acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt begrepen maar niet op prijs gesteld.
Solliciteer nu!