Skip to main content

Onderwijs e-commerceplatform

Zowel voor het basis- als secundair onderwijs treedt Cloudwise België op als distributeur van alle educatieve uitgeverijen.

Via het platform Schoolsupply.be kunnen scholen beroep doen op tal van administratieve en logistieke diensten om de verdeling en het beheer van hand- en werkboeken te organiseren of uit te besteden.

Het aanbod van hand- en werkboeken kan de school uitbreiden met o.a. digitale leermiddelen (laptops/chromebooks), alsook andere didactische en studie specifieke (bv. technische) materialen.

Leermiddelen beheer

Boekenverantwoordelijken kunnen in de Schoolsupply console alle artikelen eenvoudig en overzichtelijk beheren. Leraren kunnen jaarlijks aangeven welk didactisch materiaal voor hun vakken dient gewijzigd te worden.

Flexibele schoollijsten

Scholen kunnen er per vak, richting, jaar of groep schoollijsten beheren om eenvoudig bestellingen te plaatsen, of ouders individueel dit lijstje te laten raadplegen en rechtstreeks af te rekenen.

De webshop van uw school

Komen je schoolspecifieke producten nog niet voor in het assortiment? Geen probleem! We bouwen de webshop en het hele assortiment op maat van de school en indien nodig integreren we nieuwe leveranciers hun producten op onze shop!

Ons aanbod

Samenwerking en brede ontzorging

 

We geven de school tal van mogelijkheden om financiën,
administratie, voorraadbeheer en logistiek uit te besteden.

Levering van alle goederen in bulk op school
Pakketten per jaar, per richting of per vak op school
Pakketten per leerling op school (1 on 1)
Pakketten per leerling met thuislevering

Webshop op maat!

Onze relatiebeheerder zit samen met de verantwoordelijken van uw school om te verzekeren dat alle schoollijsten correct en actueel zijn. Waar nodig maken we schoolspecifieke artikelen aan in de webshop van de school zodat ouders in één enkele online bestelling alles wat nodig is kunnen bestellen. Ook voor hen is dat eenvoudiger en voordeliger dan tal van winkels of webshops te moeten afgaan.

Vertrouwelijke samenwerking

Scholen sluiten een transparante samenwerkingsovereenkomst af met Rhombus voor het operationeel gebruik van Schoolsupply.be als aankoop- en verkoopplatform. Door de klantentevredenheid op elk moment van deze samenwerking als hoogste prioriteit te beschouwen en elk mogelijk probleem kordaat en efficiënt te bespreken en op te lossen, beogen we langdurig met alle klanten samen te werken.

Klik op de knop hieronder om ons aanbod op Schoolsupply te bekijken. Heb je een andere vraag? Contacteer ons door het formulier in te vullen en we komen snel bij je terug!
SCHOOLSUPPLY.BE
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Support