Skip to main content

Touchscreens in het onderwijs - van installatie tot support bij Cloudwise

Betrek leerlingen nóg meer in de klas met creatieve lessen dankzij de interactieve displays van Clevertouch. Cloudwise installeert nu ook deze digitale schermen! Naast COOL, hardware, beheer en trainingen kun je daarom voor alles rondom een Clevertouch bord bij ons terecht: aanschaf, installatie, reparatie en support op zowel locatie als op afstand. Eén aanspreekpunt, dat is pas gemakkelijk.

Alles in één
Samenwerken en lesgeven gaat nu nog eenvoudiger samen met het COOL Platform én een Clevertouch. Een alles-in-één oplossing van educatieproducten die naadloos met elkaar samenwerken en op elkaar zijn afgestemd.

Ontdek de Clevertouch voordelen

Clevertouch schermen zijn speciaal ontworpen voor de educatieve markt. De borden zijn zo ingericht dat ze volledig passen in het klaslokaal: compact, gemakkelijk in gebruik en toch geavanceerd in functionaliteit. Met slechts één aanraking verschijnen je meest gebruikte apps op je scherm in een duidelijk overzicht. Handig! De IMPACT serie van Clevertouch zit boordevol functies om lesgeven en leren te ondersteunen en biedt ook voor jouw school dé oplossing om lessen verder te verrijken.

Specificaties van de IMPACT serie

  • Schrijfsnelheid: Clevertouch maakt gebruik van High Precision Technology. Hierdoor ervaar je met de stylus-pen de meest vloeiende schrijfervaring ooit. Het is ook mogelijk om met je vinger te schrijven en te wissen met je handpalm, zonder enige vertraging.
  • Schermprestaties: het scherm van de Clevertouch biedt een 4K resolutie. Hierdoor zie je al je bestanden haarscherp. Het scherm heeft een kijkhoek van maar liefst 178 graden en is zonwerend. Hierdoor ziet de hele klas gegarandeerd wat je op het bord toont. 
  • Design: het Clevertouch IMPACT Plus bord bestaat uit één onderdeel. Alle extra componenten zijn in het bord ingebouwd, zoals luidsprekers met subwoofer, microfoon, bewegingsdetector en NFC-module. 
  • Mobile Device Management: als er zich een probleem voordoet of er is uitleg nodig, dan kunnen we dit snel op afstand voor je oplossen. Het bord wordt volledig ondersteund door Cloudwise. 
  • Eenvoudige verbinding: dankzij de geavanceerde Android module die geïntegreerd zit in het bord is het mogelijk om een draadloze verbinding te starten tussen het bord en je toestel (gsm of laptop én Chrome, Android Windows of macOS). Heel simpel voor het geven van instructies!
  • Cloud accounts: het is mogelijk om je Google of Microsoft-account te koppelen aan het bord. Hierdoor kun je altijd bij je bestanden en je kan je documenten thuis nog verder bewerken. 
  • CleverMessage: deze applicatie dient als communicatie-instrument. Hierin stuur je berichten, waarschuwingen of andere belangrijke informatie met één druk op de knop naar alle Clevertouch schermen in het gebouw.
  • Clevershare: maak gratis gebruik van de Clevershare-app waarmee leerlingen inhoud en ideeën kunnen delen. Ook handig voor leerkrachten om bijvoorbeeld het scherm van leerlingen op het display te tonen. Deze app is te gebruiken voor Chrome, Android, Windows en iOs.

Een passend scherm bij jouw onderwijs

Clevertouch heeft twee type schermen ontwikkeld: de IMPACT en de IMPACT Plus. Ben je benieuwd welk scherm het meest geschikt is voor jouw school of groep? Lees de verschillen hieronder! Alle extra opties die de IMPACT Plus biedt, zijn ook als losse accessoires te koop. Onze accountmanagers kunnen hier meer over vertellen.

Beide borden beschikken over een Android module, echter is deze bij de IMPACT Plus uitneembaar. Mocht er dus iets gebeuren met de Android module, dan kan deze uit het bord worden genomen. Het voordeel hiervan is dat je het bord kan blijven gebruiken in bijvoorbeeld de Windows-omgeving of die van Google. Ook beschikt de IMPACT Plus over goed geluid vanwege de ingebouwde subwoofer. Zo hoef je geen aparte geluidsinstallatie aan te schaffen. IMPACT Plus heeft een ingebouwde microfoon en een PIR-sensor. Deze sensor registreert wanneer er beweging is in het lokaal. Als er niemand in de klas zit, valt het bord zelf in spaarstand. Het is dus ook nog energiezuinig!

Sta je met twee of meer voor de klas? Dan kun je gebruik maken van de NFC-module die geïntegreerd zit in de IMPACT Plus. Hierdoor werk je in een gescheiden werkomgeving. Je logt in met een chip, waardoor je direct in je eigen cloud zit. Nooit meer gedoe met in- en uitloggen dus of het verliezen van bestanden!

Wil je meer weten?

We begrijpen dat je een weloverwogen beslissing wilt maken bij het aanschaffen van nieuwe touchscreens. Ben je er nog niet helemaal uit welk Clevertouch scherm het beste bij jouw school past? Of heb je een andere vraag? We denken graag met je mee! Bijvoorbeeld door vrijblijvend langs te komen bij jou op school voor een demo.

Vraag een demo-scherm of meer informatie aan in onderstaand aanvraagformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of stel je vraag aan je accountmanager of onze salesafdeling.

Vraag meer informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Support