Skip to main content

VacatureTrainer & Adviseur ICT (32-40 uur)

De Job

Ben je overtuigd dat ICT onmisbaar is binnen het onderwijs? Help scholen dan met het ontwikkelen van hun ICT-strategie en ICT-vaardigheden op basis van het aanbod van de Cloudwise Academy! Als Adviseur geef je huidige en potentiële klanten advies over welke trainingen het beste aansluiten bij de doelen van hun school.

Je krijgt een kick als je ziet dat onze producten, zoals Chromebooks, Laptops of iPads, samen met het COOL-portaal, bijdragen aan beter onderwijs voor onze klanten. Klanttevredenheid staat bij jou op nummer 1 en je kunt je dan ook helemaal vinden in onze drijfveer “Klanten blij maken, ook als je er een stapje extra voor moet zetten.”

Zo leg je aan vrienden uit wat je doet

● Je bezoekt scholen door het hele land om ons trainingsaanbod onder de aandacht te brengen.
● Je adviseert klanten over hun ICT-strategie en ontwikkeling van ICT-vaardigheden.
● Je brengt offertes uit en voert prijsonderhandelingen.
● Je coördineert de trainingen voor jezelf en voor een team van freelance lesgevers.
● In drukke tijden ondersteun je de andere collega’s van het team Trainingen met het geven van trainingen over Google Workspace for Education, het COOL-portaal en overige workshops.
● Regelmatig bezoek je beurzen en evenementen om contacten te leggen met potentiële en bestaande partners.
● De ontwikkelingen van Google, Microsoft en het COOL-portaal volg je op de voet. Ook ben je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het onderwijs.
● Samen met het team Trainingen uit Nederland verzorg je kwalitatief cursusmateriaal dat aansluit bij de producten van Cloudwise.

Dit ben jij!

● Je bent leergierig, enthousiast, geduldig en communicatief vaardig.
● Met gemak verplaats je je in verschillende doelgroepen binnen het onderwijs. Op deze manier ben je een fijne gesprekspartner voor zowel directeuren als docenten en ICT-coördinatoren.
● Je hebt een sterke presentatievaardigheid en overtuigingskracht.
● Je hebt een commerciële instelling en wanneer je een ‘nee’ te horen krijgt, dan zie je dit als een uitdaging.
● Je kunt visie en beleid omzetten naar de praktijk via een professionaliseringsagenda en je weet scholen hiervan te overtuigen.
● Je hebt een bachelor diploma, talen, communicatie of bedrijfskunde op zak. Verras ons gerust met een diploma van een soortgelijke studie.
● Je bent flexibel in werk- en reistijd en hebt een B-rijbewijs.
● De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.
● Je hebt affiniteit met het onderwijs en ICT.

En dit is Cloudwise

Cloudwise is een snelgroeiend bedrijf in Woerden (NL) met een Belgische vestiging in Antwerpen met inmiddels 12 ondernemende, vriendelijke en sociale collega’s. We zetten ons elke dag in om leerkrachten en leerlingen kennis te laten maken met de mogelijkheden van techniek: ICT is cool! We zijn eigenlijk best trots hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud.

Het team
Je bent de eerste Belgische vaste medewerker van Cloudwise academy, en kan nauw samenwerken in een team van vijf gedreven en behulpzame trainers uit Nederland. Als team zetten we werk neer waar we trots op zijn en waar we ernaar streven om het elke dag een beetje beter te doen. Collega’s delen dan ook graag kennis en informatie met elkaar. De werkomgeving is informeel: naast hard werken houden we ook van teamactiviteiten, vrijdagmiddagborrels, met z’n allen lunchen of een spelletje spelen.

Wat we jou bieden

● Een salaris dat matcht met je ervaring en kennis;
● Een leaseauto waar je ook veel uurtjes in zult doorbrengen omdat je voor deze functie veel onderweg bent naar klanten;
● Unieke werksfeer waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn;
● Lekker veel uitdaging en afwisseling in een snelgroeiende onderneming;
● Opleidingsmogelijkheden, afhankelijk van jouw en onze behoefte;
● Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een platte organisatie;
● Gsm-abonnement, laptop,maaltijd- & ecocheques
● Een heerlijk cafetariaplan waarbij jezelf uit het menu kan kiezen waaraan je je eindejaarspremie spendeert

Word ook een Cloudwiser!

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Solliciteer via de knop ‘solliciteer nu!’ We appreciëren het enorm als je innovatief uit de hoek komt. Voor je motivatie kijken wij uit naar een leuk een filmpje, moodboard,… denk out-of-the-box. Minder creatief aangelegd? Geen probleem, een gewone motivatiebrief mag uiteraard ook. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bernice Coenen via vacature@cloudwise.be of bel naar +324 56 55 66 24.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!
Support