Skip to main content

De afgelopen jaren hebben steeds meer scholen geïnvesteerd in devices voor hun leerlingen. Zeker met de coronapandemie en bijbehorende maatregelen werden lessen steeds vaker online gegeven. We hebben dan ook veel scholen de stap zien maken van papier naar digitale apparatuur: waar er tot 2 jaar terug één device voor elke 5 leerlingen beschikbaar was, heeft iedere leerling nu in veel gevallen zijn of haar eigen device.

Dan rest de vraag wel: kan de internetverbinding deze hoeveelheid devices aan? Er zijn een aantal zaken die de internetsnelheid beïnvloeden. Benieuwd of de verbinding nog voldoet? We helpen je graag verder.

Meer devices, minder data
Je kunt de internetverbinding vergelijken met een snelweg: er passen minder auto’s op een tweebaansweg dan op een vijfbaansweg. Nu er steeds meer devices op een internetverbinding van een school komen, bestaat de kans dat het internet trager wordt. Dit zorgt voor frustraties en in het ergste geval storende verbindingen, dus dat willen we graag voor zijn of verhelpen.

We leveren al vele devices, van Chromebooks en laptops tot touchscreens en monitoren. Het is daarom niet meer dan logisch om daar ook internetverbindingen aan toe te voegen, zodat je al je ICT-zaken gewoon bij dezelfde partner regelt. Een internetverbinding via Cloudwise, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Meet je internetsnelheid
Ben je niet zeker of jouw internetsnelheid voldoende is? Neem even contact op met onze Support-afdeling, dan kijken we met je mee. Zo zien we naar je down- en uploadsnelheid en op basis van dat resultaat kijken wat het beste bij jouw eisen past. Ben je niet tevreden over je internetsnelheid en wil je graag een upgrade? Wij helpen! Ook het overstappen van provider gaat eenvoudig via ons we kijken naar het aantal access-points.

Upgraden of overstappen?
Ben je geïnteresseerd in het upgraden van je Telenet-abonnement bijvoorbeeld, of wil je graag overstappen naar iets anders? Dit kan allemaal soepel en eenvoudig via Cloudwise. Neem even contact op met de accountmanager van jouw school of via onderstaande knop, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contacteer ons voor een upgrade!

Leave a Reply

Support