Skip to main content

Als onderwijsprofessional weet u hoe belangrijk het is om Google accounts efficiënt te beheren binnen uw school. Dit is waar Google Admin in beeld komt. Google Admin is een krachtige tool die speciaal is ontworpen voor onderwijsinstellingen om de beheertaken van Google accounts te vereenvoudigen en te automatiseren.

Over de webinar.

In onze aankomende webinar laten we u kennismaken met de belangrijkste functies van Google Admin en laten we zien hoe u deze tool effectief kunt gebruiken om uw school te beheren. Of u nu een IT-coördinator, leerkracht of directielid bent, u zult waardevolle informatie krijgen over hoe u gebruikersaccounts kunt maken, beheren en verwijderen, instellingen kunt configureren en rapporten kunt genereren om het gebruik van de Google Workspace for Education binnen uw organisatie te monitoren.

Bovendien delen we tijdens het webinar enkele best practices en tips om uw beheer nog effectiever te maken. Of u nu een beginnende of ervaren gebruiker bent van Google Admin, deze webinar biedt waardevolle informatie voor iedereen.

Details
  • Wanneer: Woensdag 26 april ’23 – van 20h30 tot 21h30 (+Q&A)
  • Duur: 1h + max 30min. Q&A
  • Wie: Iedereen die graag meer weet over de Google Admin. (max. 25. deelnemers)
  • Trainer: Bavo Brouwers (docent, ICT-coördinator en Google Admin specialist)
  • Prijs: €45,-
Inschrijven voor de webinar

Leave a Reply

Support